Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -
پيام دهکردي
پيام دهکردي از بازيگراني موفق در عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون است که با ايفاي نقش در کارهايي همچون سريال شهريار، توپولي موپولي و گاندو به خوبي هنر خود را در اين عرصه به اثبات رسانده است. او مدتي به علت بيمارشدنش، از کار و بازيگري کناره گرفت و با بهبود حالش به فعاليت ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه بيوگرافي کامل پيام دهکردي را به همراه عکس‌هايش دنبال کنيد.
چکيده‌اي از بيوگرافي پيام دهکردي
نام کامل: پيام نادري دهکُردي
تاريخ تولد: 1356
محل تولد: شهرکرد
پيشه: بازيگر، مدرس فن بيان
زمينه فعاليت: سينما، تلويزيون و تئاتر
پيام نادري دهکُردي، بازيگر سينما، تلويزيون و تئاتر ايراني متولد 20 ارديبهشت 1356 در شهرکرد است. علاوه بر بازيگري به تدريس فن بيان و بازيگري مشغول است و کارگرداني تئاتر نيز انجام مي دهد.
تحصيلات پيام دهکردي
پيام دهکردي فارغ التحصيل رشته تئاتر در مقطع کارشناسي ارشد از دانشگاه تهران است و پيش از آن مدرک کارشناسي را در رشته‌ي ادبيات دراماتيک (نمايشي) از دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراک کسب کرده بود.
ازدواج پيام دهکردي
پيام دهکردي سالهاست با عارفه لک بازيگر، شاعر، نويسنده و مدرس صدا و گفتار ازدواج کرده است.

پيام دهکردي و همسرش
ورود پيام دهکردي به عرصه هنر
پيام دهکردي کلاس هاي آموزش بازيگري را زير نظر استاد حميد سمندريان سپري کرده و فعاليت در عرصه هاي هنري را با تئاتر آغاز کرده است. نخستين بار با سريال “باغ بلور” به کارگرداني رامبد جوان بازيگري در تلويزيون را تجربه کرد. "يک تکه نان" به کارگرداني کمال تبريزي اولين تجربه ي سينمايي پيام دهکردي بوده است.
شهرت پيام دهکردي با بازي در مجموعه "شهريار"
بسياري پيام دهکردي را با نقش ابوالقاسم شيوا در سريال "شهريار" به کارگرداني کمال تبريزي مي شناسند، وي در سريال "شهريار" نقش دوست نزديک استاد شهريار را بازي کرد. او با ايفاي نقش در اين سريال به شهرت رسيد.
حضور پر رنگ پيام دهکردي در سريال "گاندو"
پيام دهکردي بازيگر نقش مايکل هاشميان يا در اصل جيسون رضاييان در سريال امنيتي-جاسوسي-سياسي "گاندو" به کارگرداني جواد افشار است. پيام دهکردي در سريال گاندو با بازيگراني همچون داريوش فرهنگ، محمدرضا شريفي نيا، کامبيز ديرباز، ليلا اوتادي، فرهاد قائميان، کمند اميرسليماني، همبازي شده است.

بيوگرافي پيام دهکردي
بيماري سخت پيام دهکردي
در سال 85 دهکردي ناگهان بيمار شد. او با مراجعه به بيمارستان بستري شد و ابتدا پزشکان همه‌چيز را به شوک و حمله عصبي ربط دادند. بعد از آزمايش‌هاي مختلف و شرايط باليني، از او نمونه‌برداري مغز استخوان صورت گرفت که به گفته خودش بسيار دردناک بود.
پزشکان بعد از بررسي به اين نتيجه رسيدند که نوعي اختلال مغز استخوان رخ داده است. بعد از آن مقطعي را در بيمارستان و مدتي در خانه بستري بود اما به گفته خودش، خدا خيلي به او لطف داشته که اين بيماري مهار شده و مشکلي برايش ايجاد نمي‌کند و ممکن است تا سال‌ها به همين شکل باقي بماند.
پيام دهکردي از سختي دوران کودکي و بي پولي جواني اش مي‌گويد:
از همان دوران بچگي در شهرکرد تابستان هاي من اينگونه مي گذشت که پدرم فرفره درست مي کرد و من با يک صندوق آدامس و شانسي بايد در کوچه هاي ميچرخيدم تا اجناسم رو بفروشم. کار در ساندويچي پسر عمه ام، و سپس در زمين هاي کشاوري دايي و شوهر عمه هايم جز اتفاقات آن روزگار بود.
در اصفهان شاگرد مرحوم ابراهيم کريمي بودم، در اراک دانشجوي تئاتر و در تهران هم در کلاس هاي بازيگري استاد سمندريان شرکت مي کردم. با ماهي 11 هزار تومان بايد اموراتم را مي گذراندم، آنقدر پياده مي رفتم که پينه هاي پايم هنوز هست.
بعد از ازدواج از پدرم خواستم مخارج عروسي را به خودم بدهد تا بتوانم کاري کنم، به سختي راضي اش کردم و با کلي قرض يک پيکان مدل 62 گرفتم و مشغول مسافرکشي شدم.
عکس‌هاي پيام دهکردي
سکونت در لاهيجان
پيام دهکردي چند سالي است که ساکن لاهيجان است و موسسه اميد پيام دهکردي را در اين شهر تاسيس کرده که به آموزش بازيگري و گفتار مي پردازد.
پيام دهکردي: بودنم در شهر تهران ديگر پيشرفتي را برايم به همراه نداشت و براي آنکه به آدمي غرغرو و غيرپويا تبديل نشوم هجرتي آرام را در پيش گرفته ام. من در تهران احساس کردم از خودم و خداي خودم در حال دور شدن هستم. آن قدر ازدحام بود که باعث مي شد نتوانم به خودم نزديک شوم.
احساس کردم بايد هجرت کنم؛ از اخلاق هاي بد، رفتارهاي بد، روحيات بد و فضاهاي بد پيرامونم. احساس کردم نياز دارم به خودم نزديک شوم. ممکن است براي کسي تهران باعث شود به خودش نزديک شود، اما براي من برعکس بود. بعد طي بررسي ها لاهيجان را براي هجرت مناسب ديدم.
فيلم شناسي پيام دهکردي
افتخارات پيام دهکردي
- جايزهٔ بهترين بازيگر - بيست و دومين جشنوارهٔ بين‌المللي تئاتر فجر
2004- جايزهٔ فعال‌ترين بازيگر تئاتر - روز جهاني تئاتر
- نامزد بهترين بازيگر در بيست و يکمين جشنوارهٔ بين‌المللي تئاتر فجر
1382- نامزد بهترين بازيگر - جشنوارهٔ بين‌المللي نمايش‌هاي آيينيـسنتي
1386- بهترين بازيگر مرد سال - خانهٔ تئاتر و کانون ملي منتقدان
فيلم شناسي پيام دهکردي
سينمايي
1395- بي‌صدا (حسين شهابي)
1393- تگرگ و آفتاب
1393- دلم مي خواد
1392- تراژدي (آزيتا موگويي)
1390- بي خداحافظي (احمد اميني)
1390- جيب بر خيابان جنوبي (سياوش اسعدي)
1389- راه آبي ابريشم (محمد بزرگ نيا)
1386- هميشه پاي يک زن در ميان است (کمال تبريزي)
1384- يک بوس کوچولو (بهمن فرمان‌آرا)
1383- يک تکه نان (کمال تبريزي)
- در همين نزديکي
تلويزيوني
1382–1381- باغ بلور (رامبد جوان)
- شهريار (کمال تبريزي)
- مدار صفر درجه (حسن فتحي)
- هوش سياه 2 (مسعود آب‌پرور)
1388- گاوصندوق (مازيار ميري)
1393- گذر از رنج‌ها (فريدون حسن‌پور)
1397- گاندو (جواد افشار)
- مجموعه تلويزيوني جستجوگران
تصاوير اينستاگرام پيام دهکردي
گردآوري: بخش بيوگرافي بيتوته


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس

علی‌اکبر طوفان‌پناه بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون که از چندی پیش در بیمارستان بستری شده بود، به کما رفت.

این بازیگر، فعالیت بازیگری‌اش را از سال ۱۳۵۱ با بازی در فیلم سرگروهبان ساخته سعید مطلبی آغاز کرد.

او در بسیاری از فیلم‌های سینمایی ایفای نقش کرد. فیلم هایی، چون برخورد، روزی که خواستگار آمد، معصوم و ... از فعالیت‌های او پس از انقلاب است.

طوفان‌پناه از دوستان نزدیک مرحوم رضا صفایی کارگردان قدیمی و مرحوم منوچهر وثوق هنرپیشه سینمای پیش از انقلاب است. او در کنار بازیگری به عنوان مدیر تولید فیلم هم فعالیت داشت.

علی‌اکبر طوفان‌پناه پیش از انقلاب در بیش از ۱۶ فیلم سینمایی بازی کرد. آخرین فیلمی که در آن ایفای نقش کرد، عروسی مامان در سال ۱۳۸۵ بود.

این بازیگر در تعدادی از سریال‌های تلویزیونی، چون باغ گیلاس، عیاران و.. هم نقش‌آفرینی کرد.

همکاران این هنرمند با تایید این خبر از مردم خواستند برای بهبودی این هنرپیشه دعا کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

tags # بازیگر سینما سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است